Ulaznice i ulaz

KAKO DO NARUKVICE (ULAZNICE)?
Motoristi i njihovi suvozači koji dođu na svojim motociklima (skuteri isključeni) dobit će besplatnu ulaznicu na ulazu. Ostali će morati kupiti ulaznicu na kasi. Ulaznica vrijedi cijeli vikend. Jednom kad imate ulaznicu možete po želji ulaziti i izlaziti s koncertnog prostora. Molimo Vas, čuvajte svoju narukvicu - ako je razbjete, rastegnete ili izgubite, nećete dobiti zamjensku.

ULAZNICE ZA DJECU?
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz, ali MORAJU biti u pratnji punoljetne osobe s ulaznicom koja je odgovorna za njih.

MOGU LI UNIJETI ALKOHOL U KONCERTNI PROSTOR?
Unos alkohola ili bilo kakvih staklenih posuda je zabranjen. Na samom koncertnom prostoru bit će organiziran šank s prihvatljivim cijenama hrane i pića. Svatko tko pokuša unijeti alkohol ili staklo, morat će ga ostaviti na ulazu.

IZGREDNICI
Izgrednici će bit ispraćeni sa događaja, njihova karta oduzeta, a po potrebi predani policiji. Takvim osobama bit će onemogućen ponovni ulazak na događaj.

DEFILE GRADOM

U subotu u 16:00 sati kolona će krenuti iz bivše vojarne Monumenti prema gradu sljedećim ulicama:

Creska, 119. Brigade, Riva, Flaciusova, Arsenalska, Jeretova, Stoja, Uskočka, Lungo Mare, Valsaline, Veruda, Tommasinijeva, Mornarički trg, Arsenalska, Dobrilina, Laginjina, Giardini, Istarska, 43. Istarske divizije, Cesta prekomorskih brigada, te se nakon obilaska grada Pule vraća natrag Državnom cestom prema Monumentima.

Predviđeno trajanje defilea je 40 minuta, a regulacija prometa uspostavit će se u suradnji sa prometnom policijom i uz pomoć redara. Učesnike defilea molimo da se pridržavaju propisa te uputa redara i policije, a građanima koji žele pogledati defile preporučamo da nas sačekaju na Giardinima ili ispod Arene.


Sigurnost i osiguranje

JE LI MOJ MOTOR SIGURAN?
Povijesno gledano, imamo vrlo nizak stupanj kriminala na našem događaju, no bez obzira na to trebali biste se ponašati sa svojim motorom kao i bilo gdje drugdje - zaključajte ga.

KRAĐE ŠATORA?
Ponavljamo, povijesno gledano, imamo vrlo nizak stupanj kriminala na našem događaju, no bez obzira na to trebali biste biti oprezni. Ne ostavljajte vrijedne predmete ili dokumente u šatoru. Pripazite na susjedne šatore i zamolite vlasnike istih neka isto učine za Vas. Ako primijetite da se netko ponaša sumnjivo, odmah kontaktirajte osiguranje.

IZGREDNICI
Izgrednici će biti ispraćeni s događaja, njihova karta oduzeta, a po potrebi predani policiji. Takvim osobama bit će onemogućen ponovni ulazak na događaj.

Kampiranje

Kampiranje je besplatno za vrijeme trajanja manifestacije.

KUHANJE U KAMPU?
Kuhanje i roštiljanje u kampu je dozvoljeno, ali otvoreni plamen nije. Ne ostavljajte upaljeni roštilj bez nadzora.

KRAĐE ŠATORA?
Ponavljamo, povijesno gledano, imamo vrlo nizak stupanj kriminala na našem događaju, no bez obzira na to trebali biste biti oprezni. Ne ostavljajte vrijedne predmete ili dokumente u šatoru. Pripazite na susjedne šatore i zamolite vlasnike istih neka isto učine za Vas. Ako primijetite da se netko ponaša sumnjivo, odmah kontaktirajte osiguranje.

Parkiranje

AUTO PARKIRANJE?
Auto parking je besplatan. Dva parkirališta su u neposrednoj blizini događaja, no radi ograničenog broja parkirnih mjesta savjetujemo da dođete ranije kako biste pronašli parkirno mjesto. Osoblje osiguranja vodit će raspored parkiranja, pa Vas molimo da pratite njihove upute.
Automobili, kombiji ili kamperi nisu dozvoljeni u kampu. Niti kako bi se unijela oprema u kamp.

PARKIRANJE MOTOCIKLA?
Dokle god osoblje osiguranja nema ništa protiv, možete se parkirati gdje god hoćete.

Prijevoz brodom

Posjetiteljima nudimo i prijevoz brodom s gradske rive na Monumente. Mjesto polaska broda bit će na gradskoj rivi ispred katedrale, kreće svaki puni sat i bit će označeno natpisom. Cijena karte 20kn.

PETAK: od 17:00 do 04:00
SUBOTA: od 12:00 do NEDJELJE 08:00

Povratak je sa Monumenata pola sata kasnije.
Kontakt: 098 240 568

POPILI STE PIVO PREVIŠE, A ŽELITE IĆI DRUGAMO?
Nemojte voziti pijani. Riskirate veliku kaznu, a mogli biste ozlijediti sebe ili druge. Neka Vas netko drugi vozi, zovite taxi ili pričekajte dok ne budete sposobni upravljati Vašim vozilom.

Hitne službe

HITNE SLUŽBE
Djelatnici policije i vatrogasne postrojbe bit će na događaju.

Pozivni broj za hitne službe je 112.

Odgovornost organizatora

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE PROGAMA I NIJE ODGOVORAN ZA NASTALU ŠTETU.Built with HTML5 and CSS3 © 2019 Twin Horn MC Croatia
Hosting: infoNET.hr